ebbes-travstudio.se

INFO OM JORMAS V75 & V86 STYRNINGAR SAXAT FRÅN HANS HEMSIDA


Solvalla, Söndag 19 oktober 2014

Lopp 1 BORNTOBESOMEBODY
Melander Stefan, känner jag inte till.
 
Lopp 2 ERROL BOKO Nurmos Timo, är en bra travare som ännu jagar karriärens första seger men det beror mest på tillfälligheter. Nu är dock motståndet tufft och det kan bli svårt att vinna. Med en vettig resa kan han vara ett platsbud.
 
Lopp 4 (V75-1) BEAR GLIDE Nurmos Timo, är ett skaplig sto i bra form. Även hon möter ett par väl tuffa ston men vi smyger med och hoppas på en plats bland de fyra-fem främsta.
 
Lopp 5 (V75-2)  GIMEHEAVEN SISU Salmela Petri, kämpar på så gott han kan i loppen utan att riktigt kunna mäta sig med de bättre i kullen. Vi smyger med och hoppas på en skaplig placering.
 
Lopp 9 (V75-6) SIR RATZEPUTZ Nurmos Timo, känns som att han är på gång och formen är betydligt bättre än vad raden antyder. Senast slog han på en överraskande galopp då han normalt är travsäker. Utan strul tror jag att han kan vara med och hugga om en finalplats.
 
Lopp 11 THEWAYIAM ÅS
Samuelsson Ola, känner jag inte till.
 
Lopp 12 EUNICE BOKO (US) Nurmos Timo, är ett kapaeblt sto som kommer från seger och jag hoppas att hon börjar hitta formen. Hon har hög grundkapacitet och normalt hör hon hemma i finalen.

www.jormakontio.com


Välkommen till vår webbsida