ebbes-travstudio.se


Solvalla, Onsdag 23 april 2014

Lopp 1 (V86-2) FOR LIFE (FI) Nurmos Timo, återkommer efter lång vila och han lär behöva några lopp i kroppen. Jag är först och främst nöjd bara han gör en bra insats.

Lopp 2 (V86-4) VÄSTERBO PAYMYDAY Liljendahl Reijo, är en skaplig travare på väg mot formen. Han är i bättre form än vad formraden antyder och med lite klaff kan han vara ett platsbud.

Lopp 3 (V86-6) BEER SUMMIT (US) Salmela Petri, kändes riktigt fin senast i Bollnäs där han avslutade sista varvet i 1.10-tempo. Nu är motståndet betydligt tuffare och från bakspåret får vi inrikta oss på en skaplig placering.

Lopp 4 (V86-8) QUEEN ANNES LACE Nurmos Timo, hänger med skapligt i loppen men det var länge sedan hon visade den rätta udden i slutstriderna. Vi smyger med och hoppas på pengar.
 
Lopp 5 (V65-3) YOGA BRICK Nurmos Timo, var jag mycket nöjd med senast och hon håller bra form för dagen. Hon lottas ständigt till trista utgångslägen men har vi liter tur med positionerna slutar hon långt framme om hon uppträder som i den senaste starten.
 
Lopp 6 (V65-4) DREW BREES Nurmos Timo, svarade för en småseg insats i årsdebuten och normalt bör han gå framåt med det loppet i kroppen. Jag tror inte att han är mogen att blanda sig i segerstriden från spår åtta bakom startbilen och jag är nöjd bara han gör en bra insats.
 
Lopp 8 (V65-6) BAKELS BIRDLAND (FI) Koivunen Harri, har jag inte kört tidigare men det är en intressant uppsittning. Han har övertygat vid sina starter i Finland där han vunnit 10 av karriärens 13 starter. Jag hoppas att han slutar långt framme även här.


Källa:
jormakontio.com