ebbes-travstudio.se

INFO OM JORMAS V75 & V86 STYRNINGAR SAXAT FRÅN HANS HEMSIDA


Jägersro, Tisdag 26 augusti 2014
 
Lopp 1 (V4-1) RAGATA Nurmos Timo, är ett sto med fin kapacitet men hon har som de flesta av Timo Nurmos hästar fått vila under sommaren då stallet dragits med sjukdomar. Nu verkar stallet dock på gång och hästarna börjar åter kännas fina. Normalt ska Ragata kunna vara med och hugga om en finalplats i Derbystoet.
 
Lopp 3 (V4-3) DESDEMONA BOKO Nurmos Timo, är en skaplig travare som återkommer efter två månaders vila. Hon behöver en snäll resa för att bjuda till och frågan är var vi hamnar från sjundespåret bakom startbilen. Jag tvivlar på seger och är nöjd med en plats bland de tre, fyra främsta.
 
Lopp 5 (V75-2) GIMEHEAVEN SISU Salmela Petri, kändes helt okej senast som sexa från tillägg i Eskilstuna. Då tävlade han med ett öppet huvudlag men nu byter vi till ett helstängt. Han är startsnabb och från andraspåret bör fi få en fin resa. Motståndet är tufft men med klaff kan han vara ett platsbud.
 
Lopp 7 (V75-4) BEAR GLIDE Nurmos Timo, är ingen tokig travare men även hon har pausat under en tid. Moståndet är tufft och hon känns inte som något hett segerbud. Jag är först och främst nöjd bara hon presterar en bra insats.
 
Lopp 8 (V75-5) SIR RATZEPUTZ Nurmos Timo, kändes riktigt vass i starterna han gjorde i Kungapokalen men nu har han inte startat på tre månader. Han är säkert väl förberedd och i normal författning hör han hemma i Derby-finalen. Han är startsnabb och från fjärdespåret bör vi få en vettig resa. Han är min bästa segerchans under tisdagskvällen.
 
Lopp 9 (V75-6) JENS PATRIK Nurmos Timo, är en gedigen travare som levererar bra insatser i de flesta starterna. Archangel Am har övertygat under sommaren men med lite klaff kan vi vara med och hugga om platserna bakom denne.
 
Lopp 10 (V75-7) ONLY ONE WINNER Nurmos Timo, har presterat jämna och säkra insatser i årets starter. Senast blev det galopp men normalt är han travsäker. Vi har ett trist utgångsläge men han är startsnabb om jag väljer att ladda med honom från start. Motståndet är tufft och jag tror inte att han kan vinna loppet. Med en bra resa kan han sluta bland de fyra, fem främsta.
 
Lopp 12 (V3-3) YOU TO LOVELY Söderholm Lars-Åke, är ingen tokig travare i grunden men hon var en besvikelse i den senaste starten. Hon agerade geistlöst men hon kan bättre än så. Motståndet är tufft och jag är först och främst nöjd bara hon gör ett bra lopp.
 
 

www.jormakontio.com