ebbes-travstudio.se

INFO OM JORMAS V75 & V86 STYRNINGAR SAXAT FRÅN HANS HEMSIDA


Eskilstuna, Onsdag 3 september 2014

Lopp 1 EARP BOKO Nurmos Timo, känner jag inte till.
 
Lopp 2 (V5-1) B.W.T.JUGGLER (FI) Korpi Pekka, håller bra form för dagen och hon vinner lopp inom kort. Den långa distansen är nog inget som gynnar henne men vi siktar på en smygresa så kan hon vara ett platsbud denna gång.
 
Lopp 3 (V5-2) BIZZY SISU Pakkanen Ari-Pekka, känner jag inte till.
 
Lopp 5 (V5-4) DREAM RUN (FI)
Nurmos Timo, var ute i de finska derbykvalen senast och han svarade för en fullt godkänd insats som sexa. Det känns som att formen är på gång och med en vettig resa ska han ses som ett platsbud.
 
Lopp 6 (V5-5) MELLBY CLUB Nurmos Timo, är en lovande travare under utveckling. Senast blev det galopp när jag styrde ut hon lite för snabbt till angrepp och det var en framskjuten placering som rök med den incidenten. Han kommer att gå framåt med det loppet i kroppen och jag tycker att han ska ses med bra segerchans.
 
Lopp 7 (V86-2) BAR PLOMBIER Martinsson Eric, är en stark och rejäl travare som alltid gör sitt bästa i loppen. Nu brottas vi med ett trist utgångsläge men jag hoppas att vi kan hitta ner i ett vettigt slagläge. Vi är på väg mot hans årstid då snabba sommarbanor inte är något som gynnar honom. Han tillhör en av dem som gör upp om segern.
 
Lopp 9 (V86-6) HAMDALLA (US) Nurmos Timo, svarade för en positiv insats i debuten för Timo Nurmos. Han hade inte startat på lång tid och det var starkt gjort att kunna vinna direkt. Han lär inte vara sämre med det loppet i kroppen och det ska bli intressant att se hur han utvecklas framöver. Vi möter ett par tuffa konkurrenter men jag tror han är med och hugger om segern.

jormakontio.com