ebbes-travstudio.se


Solvalla, Onsdag 16 april 2014

V86-2 (Lopp 1) 6 BON FRECIA Nurmos Timo, är en grundkapabel travare som återkommer efter lång vila. Han lär behöva något lopp i kroppen innan den rätta formen infinner sig. Jag är först och främst nöjd med en bra insats.
 
V86-4 (Lopp 2) 1 ORCHIDEA S.L.M. (IT) Airaksinen Risto, är ett kapabelt sto i bättre form än vad raden antyder. Hon är ingen blixt från start så frågan är var vi hamnar från innerspåret. Klaffar det med positionerna tror jag på en framskjuten placering och jag tycker att hon kan vara värd en markering på V86-kupongen.

V86-6 (Lopp 3) 7 TWINS DIVIGAFLINGA Jansson Roger J, känner jag inte till.
 
V86-8 (Lopp 4) 2 NEW APPROACH Nurmos Timo, svarade för en fullt godkänd insats i årsdebuten och han kommer säkert att gå framåt med det loppet i kroppen. Vi bör få en fin resa från andraspåret men vi har startsnabba hästar omkring oss och jag tror inte att vi kan nå ledningen. Han tillhör dock till en av dem som gör upp om segern.
 
V65-3 (Lopp 5) 12 FREDERICKS LAUKKO (FI) Liljendahl Reijo, har jag inte kört på länge men det är en fin travare som verkar vara i bra form. Nu fick vi det sämsta utgångsläget och det lär bli tufft att runda samtliga från tolftespåret. Blir det hårt utgångstempo inledningvis kan han vara ett platsbud.

V65-5 (Lopp 7) 12 COMPASSION FRECIA Nurmos Timo, snubblade till senast och det var en framskjuten placering som rök med den incidenten. Normalt är hon helt travsäker och hon utvecklas positivt för varje start. trots ett trist utgångsläge så tror jag att vi kan vara med och hugga om segern.
 
V65-6 (Lopp 8) 8 GLOBAL POSSESSION Nurmos Timo, nöter på skapligt i loppen men han saknar den rätta udden till slut. Vi smyger med och jag är nöjd med ett fjärde, femtepris.

Källa: jormakontio.com