Vingrossen.com har åter öppet som vanligt. Välkommen!

STALLINTERVJUER/KOMMENTARER V86-JÄGERSRO 20 JUNI

V86-1, 1640 m, auto

1 Pharaon d’Inverne ­(Allan Kristensen) har gjort några okej lopp i Danmark. Kan max knipa en plats.

2 Coolkindacrazed (Peter Zadel) är formen uppåt på och bakom Alessandro Gocciadoros häst ska han räknas. Eventuellt helstängt, säger Riccardo Bianchi.

3 Garcon Above (Johan Untersteiner) har ett okej spår och kan nog lägga iväg rätt bra. Distansen är ingen nackdel och han bör ha gått framåt med loppet i kroppen. Han duger i klassen, säger Peter H Sjöberg hos Johan Untersteiner.

4 Man o’War (Christoffer Eriksson) var det inte samma drag i senaste starten. Vi har inte hittat något fel ­utan han hade nog en dålig dag. Var bra när han vann på Romme, så han ska duga i klassen, säger Preben ­Sövik hos Robert Bergh.

5 Zidane Grif ­(Alessandro Gocciadoro) är en väldigt bra häst som kan ännu mer än han visade på Solvalla. Bra läge och vi ändrar ingenting, säger Alessandro.

6 Tarzan Adri (Joakim Granlund) är formen riktigt bra på men jag gjorde ett dumt misstag senast och körde utan skor på alla fyra hovarna, men jag tycker ändå han gjorde ett superlopp. Nu blir det utan skor bak, som tidigare. Det blir ett tufft lopp att vinna, säger Laura Myllymaa.

7 Dynamite Hornline (Axel Jacobsen) bör backas från läget, oavsett upplägg luktar det vingel. Möter några övermäktiga motståndare.

8 B.Eat Them (Peter Untersteiner) gjorde det bra senast men det känns värre nu från det här spåret. Plats­chans, säger Ronny Palm.

9 Mr Finnsson (Carl Johan Jepson) hade varit mer gynnad med framspår. Kontrade fint till seger näst senast och kan en hel del. Får skrällkusken Carl Johan Jepson i sulkyn, men en seger vore trots det en sensation.

10 Mister Big Yankee (Peter Ingves) gör första starten för mig och känns som en fin häst. Har kört 1.17 full väg i jobb och det har känts bra. Kommer gå barfota fram och med öppet huvudlag, säger Mats Rånlund.

11 Victory Hellebjerg ­(Jeppe Juel) är en jättefin häst som gjort mig besviken men jag hoppas han tänder till nu efter en träningsperiod. Jag tror han är redo för en bra insats, men från det här läget kan jag inte göra annat än att ligga lågt. Inga ändringar, säger Jeppe.

12 Mucho Flax (Stefan Persson) känns fin men härifrån känns det nästan omöjligt. Hoppas på pengar, säger Ulrika Vikström. 

Rank och V86-procent

RANK ATG

5 Zidane Grif 81

11 Victory Hellebjerg 2

3 Garcon Above 4

2 Coolkindacrazed 4

4 Man o’War 2

10 Mister Big Yankee 2

7 Dynamite Hornline 1

1 Pharaon d’Inverne 2

9 Mr Finnsson 1

8 B.Eat Them 1

6 Tarzan Adri 1

12 Mucho Flax 0

 

V86-2, 1 640 m, auto

1 Exquisite Sisu (Per Nordström) känns bättre och bättre och har ett intressant läge nu oavsett om det blir ledningen eller rygg ledaren. Förväntar mig en bra prestation, säger Per Nordström.

2 Run Ceasar Run (Kim ­Eriksson) slappnade av när det var färdigkört där framme senast, det var förvånande. Gillar förutsättningarna nu och känslan är att han kan leda länge i det här gänget, även om det är tuffare emot, och från ledningen ska han slås. Streckvärd, säger Ola Samuelsson.

3 Wonderboy (Steen Juul) har gått bra på slutet och känns fin. Jag kan motståndet för dåligt, men utgångsläget blev bra och han är i ordning, säger Steen Juul.

4 Fidagu U.R. ­(Christoffer Eriksson) har haft otur på slutet och galopperade i ledningen i första sväng senast. Av de lugna jobben att döma är formen okej. Han har rätt snabba hästar innanför så ledning blir det nog inte. Kommer gå med skor bak nu, säger Christoffer.

5 Una Blessed (Wilhelm Paal) hade ingen tur med löpningen i Norge senast men verkar bra i träningen efteråt. Barfota runt om, säger Wilhelm Paal.

6 R.K.King (Veijo Heiskanen) har bra form men 1 640 är inte hans bästa distans. Om rätt resa kan han vara bland de tre, säger Veijo.

7 Uptothe Chapel (Bernardo Grasso) gör lite comeback och känns normal i träningen. Får starta igång och försöka jobba upp formen, säger Joakim Lövgren.

8 Sandjöns Revenue (Joakim Lövgren) var det länge sedan han gick ett bra lopp men han har börjat sköta sig i träningen igen och prestationen blir nog bättre nu, men att det räcker härifrån tror jag inte, säger Joakim.

9 Beyblade (Flemming Jensen) har gjort det ganska bra i starterna för oss och han var med i Derbyt förra året. Barfota runt om och det är min bästa V86-chans, säger Flemming Jensen.

10 Proserpine (André Eklundh) borde gått framåt med loppet senast. Ett tråkigt läge nu och det kommer gå fort. Med överpace har vi chans att komma till, duger bra i klassen men är för ospeedig för att kunna runda ett helt fält, säger André.

11 Gianluca Boko (Peter Ingves) har gjort vettiga lopp bakifrån tidigare men det krävs tur här, säger Preben Sövik hos Robert Bergh.

12 Angie Simoni (Bo Falsig) har väldigt bra form för dagen, men har som vanligt fått iskallt utgångsläge och det känns nästan omöjligt härifrån, säger Bo Falsig. 

Rank och V86-procent

RANK ATG

2 Run Ceasar Run 23

5 Una Blessed 15

3 Wonderboy 20

11 Gianluca Boko 11

9 Beyblade 14

7 Uptothe Chapel 2

4 Fidagu U.R. 6

6 R.K.King 3

1 Exquisite Sisu 1

10 Proserpine 2

12 Angie Simoni 2

8 Sandsjöns Revenue 1

 

V86-3, 2 140 m, volt

1 Global Valuation (Thomas Uhrberg) gick jättebra till slut senast och det är en rätt fin häst som jag har förhoppningar på framöver, säger Thomas Uhrberg.

2 Betting King (Marc ­Elias) tränar bra och Marc kör ­henne för andra gången, ett plus. Mål ett är att gå felfritt. Sätter på en kortare överkäk, säger Jerry Riordan.

3 Wine Lane (Tommy Karlstedt) möter relativt orutinerade hästar och det är ofta några riktigt bra med i sådana här lopp. Första gången med helstängt huvudlag nu, hoppas hon fokuserar bättre, för hon är inte en helt enkel häst, säger Tommy.

4 Bearbucket (Christoffer Eriksson) galopperade nog bort segern senast. Lättas lite i balansen, ska duga en bit om han sköter sig, säger Preben Sövik hos Bergh.

5 Simb Gagarin (Kim Eriksson) var hygglig i lill-comebacken näst senast. Öppnade upp huvudlaget senast, då blev han bakrädd, vi går tillbaka till stängt. Platsbud om han sköter sig men galopprisken är stor från start, säger Ola Samuelsson.

6 Ikaros di Quattro (Johan Untersteiner) är en fin treåring under utveckling, och äntligen fick han ett framspår då han är lite trög bakom hästar. Johan och springspår passar bra och tror min springer en 16-tid. Blir nog svårt att vinna. Lättas fram och tävlar utan fast huva, säger Hans Crebas.

7 Photograph (Jörgen Sjunnesson) har inte visat något som ska räcka till seger i det här sällskapet.

8 Topaz Face (Tobias O Eriksson) har bra kapacitet om han går felfritt men strulade till det senast. Ska komma iväg felfritt i första hand, säger Tobias O Eriksson.

9 Ten C.C.Face (Johnny Takter) gjorde ett ­mycket bra lopp i debuten. Han kommer vara förbättrad nu. En trög häst som man inte får något vettigt ur i jobben. Inga ändringar, duger bra ändå, säger Lutfi Kolgjini.

10 Targaryen Face (Jeppe Juel) gick ett mäktigt slutvarv senast efter galopp. Han klarade inte femte­spåret och blev skiträdd när springspårshästarna kom. Han har definitivt ­samma kapacitet som Ten C.C. ­Face, säger Lutfi Kolgjini.

11 Townshend Broline (Peter Untersteiner) springer lite med handbromsen i. Har tränat bra inför ­detta och vi ska rycka tussarna och hoppas han blir lite pigg då, det har fungerat bra i träningen, säger Peter.

12 Neonetta G.H. (Fredrik Persson) är inget för vinnarspelarna. Jättenöjd om hon tar pengar, säger Fredrik. 

Rank och V86-procent

RANK ATG

1 Global Valuation 28

9 Ten C.C.Face 12

11 Townshend Broline 17

10 Targaryen Face 4

5 Simb Gagarin 21

4 Bearbucket 9

8 Topaz Face 3

6 Ikaros di Quattro 2

7 Photograph 2

3 Wine Lane 1

2 Betting King 1

12 Neonetta G.H. 1

 

V86-4, 1 640 m, auto

1 Bahama Mama Ås (Marc Elias) gör sitt första lopp i vår regi och är ­halvsyster till vår Tropicana Ås. Det känns som en häst som kan gå ­utan skor, vilket vi ­testar ­direkt nu med en amerikansk sulky. Jag tror att hon kan göra ett bra lopp här, säger Jerry Riordan.

2 New Star Power (Wilhelm Paal) är behandlad efter senaste starten och tränar på bra. Ska räknas med segerchans i det här loppet. Hon kommer gå med skor nu, säger Wilhelm Paal.

3 Twin’s Zindy (Johan Untersteiner) är en liten och rapp märr som kan ­öppna väldigt bra. Bra läge och trivs i spets. Johan Untersteiner hoppar upp i sulkyn igen och hästen ska ­räknas tidigt från det här läget, över önskedistansen 1 600 meter. Kan vinna med olika upplägg, intressant uppgift.

4 Gunell Palema (Christoffer Eriksson) har bra form och hade det varit full väg nu hade jag trott på segerchans, men kort distans är inte hennes bästa. Hon gör säkert ett bra lopp här, men att vinna, det blir kanske svårt. Det blir barfota runt om samt open eye-huvudlag i en här starten, säger Håkan K Persson.

5 Croquet Rose (Joakim Lövgren) har gått bättre i år än i fjol men har haft svårt att hitta lopp som passar henne. Stolopp nu är bra och det är en platschans, säger Joakim Lövgren.

6 Legoholm Zon (Thomas Uhrberg) är en jättefin märr i grunden och om formen är bra så är hon alltid ärlig och är med där framme, säger Thomas Uhrberg.

7 Paduca Dream (Peter Untersteiner) var jättebra senast. Nu är det ett stolopp vilket är en fördel. Spår sju är så där, men är startsnabb och möter ett litet fält, hoppas hon får en bra position ändå. Det är några bra hästar hon möter, men hon är bra själv och vi siktar på en plats igen, men det ska klaffa mycket. Går med halvstängt norskt och urryckare, säger Jenny Nordensson.

8 Salma Silvio (Fredrik Persson) är en häst jag tycker om som kommer mer och mer. Lite synd på spåret och det blir tufft att komma till. Ses som en outsider, inga ändringar, säger Fredrik.

9 Schatzi Fayline (Veijo Heiskanen) har ett bra spår här och jag hoppas på lite körning, då ska hon kunna vara med i matchen i loppet och slåss om en plats, säger Veijo Heiskanen. 

Rank och V86-procent

RANK ATG

6 Legoholm Zon 30

2 New Star Power 18

5 Croquet Rose 23

4 Gunell Palema 5

3 Twin’s Zindy 15

9 Schatzi Fayline 5

8 Salma Silvio 2

7 Paduca Dream 2

1 Bahama Mama Ås 1

 

V86-5, 2 140 m, auto

1 Yaganashi (Veijo Heiskanen) gjorde en bra debut för mig och har ett bra spår. Kan nog en låg 14-tid. Bar­fota runt om, säger Veijo.

2 Queen of Sand (Tommy Karlstedt) gick riktigt bra senast, men hann inte fram. Hon har varit ganska rädd för startbilen, men det har fungerat när vi testat. Blir nog inga ändringar, säger kusken Tommy Karlstedt.

3 Edemilo (Thomas Uhrberg) blev för stirrig utan bomull senast. Hon kan nog vara med där framme, får jag pengar är jag glad, säger Tommy Lindholm.

4 Shakira Broline (Peter Zadel) var inte alls i bra författning senast och hade lite småskavanker. Vi har tränat henne lite annorlunda, mest på sandbana och ett banjobb, vilket var helt okej, säger Peter Untersteiner.

5 Frances Yoda (Peter Ingves) har inte klarat av att gå i ledningen när det blivit för tufft tempo, misstänker att hon är bättre bakifrån. Inget jätteblodigt lopp och hon är nära toppform men måste få sin resa. Norskt huvudlag för första gång senast, fortsätter så, säger Petri Puro.

6 Havefunwithme (Johan Untersteiner) är inne i en positiv trend och jag blir inte förvånad om hon dyker upp i främre träffen, säger Peter H Sjöberg hos Johan.

7 Red River Broline (Christoffer Eriksson) är kapabel, men vinner sällan. Svårt.

8 Stella Pona (Micael Stjernström) tror jag spetsar trots läget men jag vill helst ha en ryggresa. Bland de tre ska hon kunna vara, säger Micael Stjernström.

9 Digital Furcola (Kim Eriksson) får smyga med och se vad som bjuds. Inte het, säger Ola Samuelsson.

10 Twilight Brodda (Johnny Takter) är inte beroende av något speciellt lopp men är gynnad om det blir tempo. Inga ändringar, säger Håkan Danielsson.

11 Party Lane (Jeppe ­Juel) har en viss förmåga men blir ofta arg. Loppet måste bli precis så som hon vill ha det, säger Jerry Riordan.

12 J.J. (Carlos Söderström) har ett struligt läge, men det finns fart i henne.

13 Opalis (Marc Elias) kan mycket, men bäst i spets?

14 Anne Royal (Carl Johan Jepson) är inte borta även om hon tävlat bäst i främre träffen. Möjligen jänkarbike, säger Ulf Stenströmer.

15 Lucky Babe (Peter Untersteiner) tycker jag blir lite bättre för varje start. Känns fin inför detta, men startar i tredje ledet, viket vi vet hur svårt det är, säger Peter. 

Rank och V86-procent

RANK ATG

15 Lucky Babe 8

6 Havefunwithme 19

2 Queen of Sand 15

5 Frances Yoda 18

4 Shakira Broline 14

1 Yaganashi 2

10 Twilight Brodda 6

12 J.J. 3

7 Red River Broline 1

13 Opalis 7

14 Anne Royal 4

11 Party Lane 1

3 Edemilo 1

9 Digital Furcola 1

8 Stella Pona 1

 

V86-6, 2 140 m, auto

1 Silent Hill (Peter Untersteiner) gick utanpå ledaren och kopplade greppet senast, men blev utkontrad. Han känns fin efteråt och har fått upp självförtroendet men han kan inte hålla ledningen från spår ett. Men det är en så bra häst att han alltid räknas med chans i sin klass, säger Peter.

2 Big Farmer (Thomas Uhrberg) har gått ganska bra och hade nog vunnit senast med tidigare lucka. Haft fin utveckling, inte förvånad om han vinner, säger Thomas.

3 Pepper K.L. (Markus Waldmüller) är en svårbedömd häst men har viss fart. Superskräll från bra spår.

4 Thai Highway (Flemming Jensen) är en stabil häst som är startsnabb, så han får ett fint lopp. Kan tjäna fina pengar men det blir svårt att vinna, säger Flemming.

5 El Gaitero Sisu (Stefan Persson) blev ivrig vid starten senast från innerspåret. Spåret passar bättre nu och han känns väldigt fin. Går tillbaka till skor runt om, säger Ulrika Vikström.

6 Volt di Ruggero (Wilhelm Paal) kan bli svårslagen från ledningen om han kommer dit. Han blir bättre hela tiden och går med skor igen, säger Wilhelm Paal.

7 O.P.Roc (Kim Eriksson) går jämnt och bra men känns lite bortlottad. Trillar han ner vettigt i banan kan han vara ett platsbud här, säger Ola Samuelsson.

8 Magic Tile (Johan Untersteiner) galopperade senast och är lite stökig. Iskallt läge nu och fokus på att han sköter sig. Hoppas på en hygglig slant, säger Peter H Sjöberg hos Johan.

9 Pinewood Man (Tobias O Eriksson) känns som han mognat lite mer i år och det blir barfota runt om som senast. Ska kunna vara med där framme, säger Tobias.

10 Martin de Bos (Johnny Takter) kom inte riktigt in i matchen senast, men jag räknade inte med att han skulle göra något. Fick en bra genomkörare och hade krafter kvar. Ett tufft lopp nu men han springer med dem och är på väg uppåt i form. Går med skor fram och barfota bak, säger Petri Puro.

11 Spartak Face (Marc Elias) trivdes inte bra på Kalmar, svängarna var för skarpa. Nu blir det mycket bättre men läget är inte trevligt. Han är i bra författning, full form, gör ett bra lopp. Om det räcker? Det får ni räkna ut, säger Conrad Lugauer.

12 Quite a Soldier (Håkan B Johansson) är en väldigt kapabel häst som har svårt att gå felfritt. Går ut här för att få hårdhet och vi får hoppas på en peng och att han går felfritt, säger Håkan B. 

Rank och V86-procent

RANK ATG

10 Martin de Bos 13

11 Spartak Face 37

4 Thai Highway 19

1 Silent Hill 18

6 Volt di Ruggero 4

5 El Gaitero Sisu 3

12 Quite a Soldier 1

2 Big Farmer 1

9 Pinewood Man 1

8 Magic Tile 1

7 O.P.Roc 1

3 Pepper K.L.1

 

V86-7, 3 140 m, volt

1 Bourbon du Nord (Roger Malmqvist) kan smyga med till en peng från toppläge.

2 Caraway (Carl Johan Jepson) blev lite trött på slutet senast men är bra, som jag tror är bättre nu. Kommer han i samma form som när han slutade fyra på Jägersro för fyra starter sedan är han bra. Kommer gå utan skor, säger Jerry Riordan.

3 Aston D.K. (Veijo Heiskanen) ser det intressant ut för. Tuffa hästar bakom men siktar på ledningen och så kör vi så länge lampan lyser. Bör duga bra, säger Veijo.

4 Leopardi (Peter Untersteiner) möter tufft motstånd men jag har lite förhoppningar och vi maxar med barfota runt om, norskt huvudlag och jänkarvagn, säger Johan Anderberg.

5 Vikings Preacher (Johan Untersteiner) STARTAR EJ

3 160 meter:

6 Devs Dragon (Joakim Lövgren) galopperade under anfall senast. Tycker han måste ha lite vassare form för att det ska kännas hett på förhand, säger Joakim.

7 Kosmopolit du Gull (Fredrik Persson) fick ett tufft lopp senast. Känns fin i träning efter och passande förutsättningar. Platschans som bäst, säger Fredrik.

8 Valentin (Svend Dyhrberg) kan vinna om överpace.

9 Börge (Flemming Jensen) skötte sig senast och positivt med distansen. Var med i Derbyt förra året, kan bli barfota fram, säger Flemming.

10 Don’t Look Down (Marc Elias) gör första starten över så pass lång distans, vet inte var han tar vägen. Normalt inte sämre än någon, säger Ida Einarsson.

11 Quattro Töll (Thomas Uhrberg) körde jag för passivt senast. Har fin form men blir nog tufft att vinna, säger Thomas Uhrberg.

3 180 meter:

12 Linus Wibb (André Eklundh) har hunnit gå ett banjobb men stor risk att han behöver loppet i årsdebuten. En bra peng är jag jättenöjd. Barfota fram, vanlig vagn, säger Ulf Stenströmer.

13 Agrippina (Jörgen Lorentzen) har varit hygglig på slutet och ska en bra dag kunna vara med där framme, säger Allan Hagström.

14 Cashback Pellini (Peter Ingves) gör nog ett bra lopp. Sjua senast, det visar att det inte går att sitta utvändigt på sommaren då farten inte räcker, säger Petri Puro.

15 Rushmore Face (Christoffer Eriksson) gick mycket bra senast i ledningen. Är ett snäpp bättre bakifrån över denna distans. Barfota bak, eventuellt rycktussar, säger Lutfi Kolgjini. 

Rank och V86-procent

RANK ATG

3 Aston D.K. 35

15 Rushmore Face 21

14 Cashback Pellini 25

8 Valentin 6

9 Börje 3

2 Caraway 3

11 Quatro Töll 1

6 Devs Dragon 1

7 Kosmopolit du Gull 1

4 Leopardi 1

12 Linus Wibb 0

1 Bourbon du Nord 0

13 Agrippina 0

10 Don’t Look Down 0

 

V86-8, 2 140 m, auto

1 Thunder Peak (Steen Juul) är en väldigt bra häst, men han har varit ifrån inför detta. En outsider. Inga ändringar, säger Steen Juul.

2 Mr Lindy (Veijo Heiskanen) var jätteduktig senast och har formen på topp. Spetsläge här och jag försöker leda så länge som möjligt, säger Veijo Heiskanen.

3 Pajas Face (Christoffer Eriksson) var lite ofräsch för dagen senast och hade ont i hovleden och ­galopperade i första sväng. Han känns som han ska i jobben men det blev ett onödigt tufft lopp nu. Lär bli lite körning och vi hoppas hitta ner, kan vara en platsluring. Samma utrustning som näst senast, säger Lars I Nilsson.

4 Silver Annie (Robert Andersson) hade inte varit sämre än tvåa i mål senast om hon fått lucka, det grämde jag mig över. Det är tufft motstånd nu, men blir det lite tempo kan hon vara med och hacka, säger Robert.

5 Sobel Conway (Peter Untersteiner) har varit struken en gång när han ­trampade sig i hagen, men känns fin inför detta. Det är ett par snabba innanför men jag ska utnyttja hans startsnabbhet. Jag tror formen är riktigt god, säger Peter.

6 Shootproof (Flemming Jensen) gick fort första biten senast så det var inget att säga om att han blev lite trött till slut. Försöker köra till slut den här gången och han håller okej form, säger Flemming Jensen.

7 Handsome Brad (Carl Johan Jepson) är det inte så mycket att säga om senast. Är inte många som öppnar 09,4 i volt och att han kommer till mål var bra. Möter bra hästar nu, men min är för jävla bra. Har han inte tagit illa vid sig av Harpers är det en riktigt bra chans. Går optimalt balanserad, säger Ulf Stenströmer.

8 Farzad Boko (Roger Malmqvist) har fel spår och bra motstånd. Nej.

9 Triton Neergård (Jeppe Juel) gick jättebra senast som tvåa och håller jättefin form. Att vinna blir svårt, men spåret passar honom bra och platschans tycker jag att det är. Inga ändringar, säger Jeppe Juel.

10 Västerbo Exact (Thomas Uhrberg) är alltid bra och bakspår gör inte så mycket för honom. Jag tror att han gör upp om det, säger Thomas Uhrberg.

11 Offshore Man (Johan Untersteiner) håller stabil form men är bättre med framspår. Hoppas på pengar, säger Flemming Jensen.

12 Rocky Egedal (Joakim Lövgren) känns lite bortlottad men han kändes fin senast jag körde honom, säger Joakim Lövgren. 

Rank och V86-procent

RANK ATG

7 Handsome Brad 67

2 Mr Lindy 11

5 Sobel Conway 8

6 Shotproof 3

10 Västerbo Exact 5

3 Pajas Face 1

1 Thunder Peak 0

9 Triton Neergård 1

11 Offshore Man 1

4 Silver Annie 1

8 Farzad Boko 0

12 Rocky Egedal 0

Hästarna i fet stil ingår i bolagssystemet som är på 10 080 rader/2 520 kronor. ATG = V86-procent.

Christoffer Wickmans V86-tips:

Bästa spelet
10 Martin de Bos (V86-6) tycker jag är V86-omgångens mest prisvärda spik och jag väljer att gå på honom. Gillade intrycket på Petri Puros häst senast i comebacken och med det loppet i kroppen bör han ha flyttat fram sina positioner till detta. Jag tycker det handlar om en fin fyraåring och stämmer det bara någorlunda för honom under vägen tror jag att han blir väldigt tuff att stå emot för de övriga.

Spetsstriden
V86-1: De tre innersta startspåren slåss om ledningen, för att sedan släppa till 5 Zidane Grif som tidigt lär få överta.

V86-2: Tipset bygger helt och hållet på att mycket kvicke 2 Run Ceasar Run vinner spetsstriden, bör få 5 i ryggen.

V86-3: 1 Global Valuation tror jag blir svår att rubba i spetsstriden med dessa förutsättningar, Uhrberg är vass.

V86-4: Många startsnabba hästar i loppet, men lägesgynnade 2 New Star Power blir svår att rubba i spetsstriden.

V86-5: 5 Frances Yoda har visat sig vara väldigt kvick.

V86-6: 1 Silent Hill tror jag blir svår att ta en längd på.

V86-7: 3 Aston D.K. lär tidigt forceras mot ledningen här.

V86-8: 2 Mr Lindy, som släpper till 7 Handsome Brad?

Tvilling – 1 rad
Lopp 4 (V86-2): 2–5.

Upplagt: 2018-06-20

Källa: Christoffer Wickman/Sportbladet.se