LÄNKAR INFÖR V75-SOLVALLA LÖRDAG 28 MAJ

Gratisprogram V75: Solvalla

Banprogram V75: Solvalla

FEM TIPPAR V75: Experttips

Sista V75-kollen med Jonas Noreen: -

Intervjuer/kommentarer (fredag): V75 

V75-ligan, Allsvenska & Lärlings: Kuskligor

Expressens V75-tips, rank & analysDel 1 * Del 2

Expressens V75-Podcast med tips & analys: mp3 * app

V75-nytt med Bengt Adielssons krönika & Sören med Veckans Spel: Del 1 * Del 2

Robert Bergh's krönika med V75-chanser & V75-Panelen: -

"Vem spetsstrider på V75" längst nere på sidan fredag: >>>

Kim Pedersens statistikanalys & tips V75: -

Korsdragarens V75-tips i Pdf-fil: -

Tidningarnas tips: V75-ligan

Dagens Spel rank & analys V75-banans alla lopp: -

Trav Guro/Loppkommentarer V75: -

V75-Mixen med video-intervjuer: -

Vass eller Kass med analys V75: -

Bosse Eklöfs analys till V75: Travsurr

Björn Goops analys V75: Björnkollen

V75-procent & Strykningar: svt.text

V75-Svepet: Gävle

VEM SPETSSTRIDER PÅ V75-GÄVLE LÖRDAG 21 MAJ

V75-1:
1 Seedorf O.M.F. är inte så van vid voltstart men har blivit stabilare på alla sätt sedan han blev valack i somras. Spår ett är också bästa tänkbara och det är nog väldigt bra chans att Erik Adielsson löser uppgiften och tar hand om ledningen. Skulle han göra bort sig talar mycket för 7 Queer Fish till spets, eller möjligen 6 Paparazzi M.

V75-2:
2 Sugar Daddy tar nog en längd på 1 Benji Dana. Utifrån provar 3 Spitcam Jubb och 4 Scarlets Mirakel. Vi tror att Sören Eriksson bakom Sugar Daddy är inne på att släppa och att Scarlets Mirakel är den snabbaste på utsidan och får överta.

V75-3:
1 Dragon Tooma är snabbast första biten men han släpper gärna. Utifrån finns tre snabba hästar i form av 4 Jeppas Maxi, 5 Only One Winner och 8 Star Advisor Joli. Den sistnämnde får nog tufft att hinna förbi nr 4 och 5. Only One Winner kanske är snabbare men sida vid sida håller vi nog ändå Jeppas Maxi som knapp favorit in i första sväng. Den av dessa som når ledningen kör där över 1640.

V75-4:
3 Höstbo Stig öppnade väldigt snabbt från tillägg senast och tog ledningen redan efter 250 meter. Han är nog först ner till plankan här också. Utifrån utmanar 7 Skummis men vi tror att Tomas Pettersson kör Höstbo Stig i ledningen.

V75-5:
Inte så många startsnabba från öppna spår. 2 Claudius Zaz tar nog spets i ett första skede. 3 Lindeberg kanske utmanar men vi tror att 7 Ceasar Sisu och Jorma Kontio körs till ledningen någonstans runt första kurvan.

V75-6:
Efter två strykningar har bl.a. 7 Augusta blivit nerstruken två hack. Det gäller nog i första hand att ta sig förbi 6 Mimi af Djupmyra och det tror vi att hon grejar. Sedan talar nog mycket för att 5 Adrians Girl som nu är nerstruken till förmånliga spår tre tar ett tidigt initiativ och får överta ut på första långsidan.

V75-7:
Många startsnabba här men det är knappast troligt att någon tar en längd på 1 Nimbus C.D. Med en elitloppsplats på spel finns det heller knappast några planer på att släppa. Det låter på Örjan Kihlström bakom 2 Magic Tonight att han inte ens kommer att prova från start. Det lär dock 3 Västerbo HighFlyer och 4 Volstead göra, åtminstone en bit, men de kommer inte förbi. Lutfi Kolgjini bakom 8 Mosaique Face låter tveksam om han ska ladda men vi undrar om det inte blir så ändå och att Mosaiquen relativt tidigt ändå synar dödens och håller tempo.

Källa: Guiden - Express