LÄNKAR INFÖR V75-ÖREBRO LÖRDAG 20 AUGUSTI

Gratisprogram V75: Örebro

Banprogram: Örebro

FEM TIPPAR V75: Lördag

Jonas Noreens-video med senaste nytt inför V75 (fred. em.): V75-tips

V75 i sista stund med Fredrik Edholm/Expressen: Örebro

Intervjuer/kommentarer (fredag): V75 

V75-ligan, Allsvenska & Lärlings: Kuskligor

Expressens V75-tips, rank & analysDel 1 * Del 2

Expressens V75-Podcast med tips & analysmp3app

V75-nytt med Bengt Adielssons krönika & Sören med Veckans Spel: Del 1 * Del 2

Robert Bergh's krönika med V75-chanser & V75-Panelen: Örebro

"Vem spetsstrider på V75" längre nere på sidan fredag: >>>

"Gratistravtips.se" tips/rank/resultat: V75

Kim Pedersens V75-statistik/tips: Örebro

Korsdragarens V75-tips i Pdf: Örebro

Tidningarnas tips: V75-ligan

Dagens Spel rank & analys V75-banans alla lopp: Örebro

Travfakta/Loppkommentarer V75: Örebro

Vass eller Kass med analys V75: Örebro

V75-Mixen video med intervjuer: Örebro

Bosse Eklöfs V75-analys & system: Travsurr

Björn Goops analys V75: Björnkollen

V75-procent & Strykningar: svt.text

V75-Svepet: Åby

VEM SPETSSTRIDER PÅ V75-ÖREBRO LÖRDAG 20 AUGUSTI

V75-1
1 Mellby Apollo är stabil från start och öppnar snabbt även från innerspår. Vi blir förvånande om någon skulle snuva honom på tät. Vill man spekulera i galopp kan 4 Al's Winnermede öppna ganska bra.

V75-2
1 Flo Jo Keeper var inte riktigt med första stegen senast men visade ändå startsnabbhet och blir inte enkel att snuva på ledningen. 5 Greece Boko är nog värst emot men problemet för henne är att samtliga hästar emellan, 2 Zahara Goj, 3 Unique Juni och 4 Fantasy River öppnar bra. Så hon kommer inte kunna skära ner i banan och det är risk att svängen kommer för fort. Flo Jo Keeper till spets.

V75-3
1 Stelton har inte visat någon större startsnabbhet och blir över. Risken är också att 9 Nato Dream kan följa 2 Kash's Cantab från start och att han fastnar. Vi tror att Kash's Cantab tar sig förbi Stelton från start och att 3 Knows Nothing sedan tar spets. Utifrån provar 6 Harry Haythrow men frågan är om det är en rygg Ulf Ohlsson vill ha. 7 Royal Fighter kan också öppna och Jennifer Tillman är nog inte rädd att prova offensivt om hästen känns bra.
Det kan bli körning i flera omgångar här då ingen häst har någon riktig respekt med sig. Öppet!

V75-4
2 Jeter är en riktig travare och öppnar snabbt både i voltstart och bakom bilen. Magnus Jakobsson är en vass startkusk och har säkert siktet inställt på tät. 6 Sapajou har springspår och med Erik Adielsson i vagnen brukar det betyda spets. Sapajou har inte startat så mycket i voltstart men klev iväg ganska bra för Haugstad i sin allra första start som var just från springspår. 1 Amour Memory kan kliva iväg bra men körs knappast i spets utan hoppas på rygg ledaren. Sapajou får gälla som knapp favorit.

V75-5
3 Lea Chip öppnade vasst med Örjan i vagnen på Årjäng och har bra spetschans. 1 Trespasser är inte helt enkel att ta en längd på och kan hålla upp om Lea Chip har en sämre dag.

V75-6
1 McSpirit har sällan laddats från start men visade att han kan öppna på Örebro i våras. Då blev det dock galopp kort efter start och han är nog inte helt stabil vid laddning. 3 Donatello Sisu öppnade snabbt senast och tar sig troligen till spets om McSpirit försvinner från start. Utifrån kan även 5 Fernandinho B.R. och 6 Pastore Bob öppna.

V75-7
1 Duffman öppnade okej senast och kan säkert få en vettig position från ett fint läge men vi tror varken att man vill eller kan köra i spets. 2 Victorious Star har inte startat i volt på länge men har klivit iväg ganska bra i de starter han gjort. Nu har dock ett snävt andraspår och vi tror att felfri avgång är första prioritet. 3 Eder Bob öppnar bra och går att köra på direkt. Han har ingen riktig acceleration efter 150 meter men det har inte övriga hästar heller och han är favorit att nå tät. 4 Global Respons kan öppna ganska bra och gynnas av strykningen på Emil Tuffing. Vi tror dock inte att han tar sig förbi Eder Bob. 6 Max Not Sand är ingen snabbstartare och kom inte fram utvändigt ledaren förrän efter 300 meter senast han hade springspår. 7 Springover öppnade ganska bra från springspår på Halmstad 27 februari och var då nära att nå ledningen. Halmstad har dock en av Sveriges bredaste banor (25 meter) medans Örebros är ganska smal (20,8 meter). Han är trots det värsta hotet mot Eder Bob.

Källa: Guiden - Express