ebbes-travstudio.se

Länkar inför V75-Bjerke lördag 22/11

Fem Tippar V75: Expert-tips

Program V75-bana: Bjerke

Gratisprogram V75: ATG

Expressens V75-podcast analys & spel: mp3 & app

Bengt Adielssons V75-tips fredag: Del 1 - Del 2

Expressens V75 tips: Del 1 - Del 2

Tarzans krönika & V75-panelen fredag: Bjerke

V75-Analys & tips: Ur Dansk synvinkel

Trav-Guro V75: Atg.se 

Tidningarnas tips: V75-ligan

"Vem spetsstider" längre ner på sidan >>

Dagens Spel analys & rank V75: Bjerke

Vass eller Kass med analys V75: Bjerke

V75-Mixen - Införsnack med intervjuer: Bjerke

Bosse Eklöfs inför V75: Travsurr

Björn Goops V75-tips: Björnkollen 

Travsnack med Örjan: Veckans analys

Startlistor/streckprocent V75: Classic atg

Hans G på vinnarturné V75: Inför Bjerke

V75-Svepet lördag: Solvalla

"Vem spetsstrider på V75" - Bjerke 22 November 

V75-1: Den stora, och ganska avgörande frågan, är om 1 Underpaid Hanover kan hålla ut 2 K.L.M.Buymethemoon sida vid sida? Underpaid har inte laddats för fullt vid något tillfälle i Björn Goops regi men på lördag är man inne på att prova rejält. I yngre dagar så spetsade han i flertalet starter men har nu inte kommit till ledningen sedan 21/8-2013 då han körde sig till ledningen efter 300 meter i en 10-öppning. Vi säger fördel K.L.M.Buymethemoon men blir inte ett dugg förvånade om Björn Goop lyckas hålla upp ledningen.

V75-2: 3 Bungee Jumper har spetsat/eller kört sig till ledningen i fyra av de fem senaste starterna. Men när det handlar om lång distans så är vi inne på att hon släpper. 4 Tack Wee kan öppna men får knappast överta utan vi räknar med att storfavoriten 5 Red Team Rex släpps till front. Skulle 7 Heartbreaker V.S. hinna före, vilket vi inte tror är sannolikt, så bör han få överta.

V75-3: Troels Andersen vill gärna köra 1 Kicki the Dancer i ledningen men det är väldigt osäkert om hon kan hålla upp innern. 2 Windy Ammik spetsade från spår fem näst senast och hon är nog den som är allra snabbast första biten. 3 Touch Me Chili kan också öppna snabbt men det känns som hon kommer att köras i ryggar. 7 Nikka Broline har spetsat från springspår två gånger på svensk mark och Lars Anvar Kolle kommer nog att gasa till rejält från start. Får överta i ett tidigt skede?

V75-4: 1 Spider Bee är snabb och spetsar initialt. Öppnar 4 Diego M.Boko likvärdigt som i senaste starten så finns viss spetschans. Men samtliga i loppet släpper nog till 6 Teddybear Song om han kommer i ett tidigt läge.

V75-5: Mycket hänger på hur Johnny Takter gör med 4 Hamilton As. Tränaren går ut med att han gärna vill se sin häst i ryggar och då är frågan om Takter spetsar och släpper eller helt enkelt inte laddar från start? 1 Radieux ska tävla med ett helstängt huvudlag och spetsar ganska enkelt om Hamilton As inte laddas. Vid laddning är det tänkbart att Hamilton As sedan släpper till 2 Aqua Challenger.

V75-6: 1 Radysin America är rask ur groparna men frågan är om körande Johnny Takter vill/kan svara 5 Tumble Dust och 6 Västerbo Fantast. Sida vid sida bör Björn Goop kunna hålla ut Västerbo Fantast men det är långt ifrån säkert. Med kniven mot strupen säger vi ändå Tumble Dust i spets efter 500 meter.

V75-7: 1 Viking Frecel spetsade frekvent när han som tre-, och fyraåring hade framspår bakom bilen. Nu har han inte startat på 13 månader men det blir barfota, jänkarvagn och stängt huvudlag vilket innebär viss laddning initialt. 3 Fascination är vass vilket hon visade i senaste starten. Den som kanske kör tuffast för spets är nog favoriten 5 Going for Gold Zaz, frågan är om han släpps till spets av de först-nämnda? Även 2 Broadway Legs är snabb och vill säkert ha ett ord med i laget.

Källa: V75-Guiden -Express