ebbes-travstudio.se

 Länkar inför Extra V75-Gävle 23:e & V75-Solvalla 26:e

Fem Tippar V75 - PDF-fil: Expert-tips

Fem Tippar Extra-V75: Gävle

Program V75-bana: Solvalla

Program Extra V75-bana: Gävle  

Gratisprogram V75: ATG

Gratisprogram Extra-V75: Gävle

Vi Tippa rank & V75-tips: Gävle

Expressens V75 tips:  Del 1 - Del 2

Bengt Adielssons V75-tips fredag: Del 1 - Del 2

Expressens V75-podcast analys & spel: Juluppehåll

Tarzans krönika fredag:-

V75-Analys & statistik-tips från Kim:-

Trav-Guro V75: Atg.se 

Tidningarnas tips: V75-ligan

"Vem spetsstider" längst ner på sidan >>

Dagens Spel analys & rank V75:-

Dagens Spel analys & rank Extra-V75: Gävle

Vass eller Kass med analys Extra-V75: Gävle

V75-Mixen - Införsnack intervjuer:-

Bosse Eklöfs inför V75: Travsurr

Björn Goops V75-tips: Björnkollen 

Travsnack med Örjan: Veckans analys

Startlistor/streckprocent V75: Classic atg

Hans G på vinnarturné inför V75:-

V75-Svepet lördag: Åby

"Vem spetsstrider på V75" - Åby 20 December 

V75-1: 1 Aga Khan Boko var snabb bakom bilen i början av karriären men har inte varit riktigt lika rapp på senare år. Oavsett får han svårt att ta emot 2 Mr Pellegrino som är ruggigt snabb. Utifrån kan 5 Remee la Marc och 6 October Kronos också öppna snabbt men de tar normalt inte en längd på Mr Pellegrino.

V75-2: 1 Westline öppnade bra till ledningen senast. Nu kan det bli jänkarvagn och barfota runt om för första gången. 4 Photoboy är snabbast första biten och mycket talar för att det blir Photoboy i spets och Westline i rygg ledaren. 5 Caspian Doc är kvick men tar sig inte förbi Photoboy.

V75-3: 3 Arazi Boko är snabb ut och tränare Henrik Södervall vill se honom i ledningen. 2 Knows Nothing är svårbedömd från start men växlade tempo snabbt då han styrdes ut till angrepp senast och intrycket är att han även kan flytta på sig från start. Det låter även på tränare Reijo Liljendahl som att han kan öppna. Med tanke på startspåren är det klar fördel Knows Nothing och efter första sväng lär konkurrenterna snällt rada upp sig bakom storfavoriten. 6 Harry Haythrow är väldigt kvick då han laddas för fullt men han har tveksam form och det låter som att det ska bli ett snällt upplägg den här gången.

V75-4: 1 Priamo Caf öppnade bra och tog ledningen utan problem när han hade innerspår bakom bilen näst senast. Vi tror att han blir mycket svår att komma förbi från början. 3 Journey öppnade bra bakom bilen förra året och gör nu första starten i år med autostart. Adrian Kolgjini tog ledningen med 4 Loke Chibabba från fjärdespår näst senast men hon är inte snabb nog att komma förbi Priamo Caf.

V75-5: 1 No Credit Broline spetsade den enda gången hon haft innerspår i volt och har nog vettig spetschans. De som i första hand utmanar är springspårshästarna 6 Fabrica Pellini och 7 Elsa F.M. men de är nog nöjda om de kan slinka ner i rygg på ledaren.

V75-6: 1 Kemas Winnie är ingen blixt från start men lyckades hålla rygg ledaren den enda gången som hon haft innerspår. 4 Odin Töll har spetsat de tre senaste gångerna som han haft spår fyra/fem bakom startbilen och som snabbast öppnat 09 första 500. Vi håller honom som klar spetsfavorit. 5 Sensational Dream har spetsat från spår fem med just Jorma Kontio i en 10,5-öppning och är värst emot.

V75-7: 5 Dante Boko spetsade från femtespår i V75 i mars och öppnade då riktigt snabbt. Enligt tränaren är han känslig för stänk och når man spets så lär man köra där. 6 Pedro Bi har spetsat i en 10-öppning från femtespår och är den som kan utmana men att ta sig förbi sida vid sida blir inte lätt. 1 Sander Esterel har öppnat bra vid ett par tillfällen men Johnny Takter är nog nöjd med att få vinnarhålet.

Källa: V75-Guiden -Express