ebbes-travstudio.se

Länkar till V75-Jägersro Lördag 6/9 & Extra-V75 Söndag 7/9

Fem Tippar V75: Jägersro

Fem Tippar Extra-V75: Jägersro

Program V75-banan: Jägersro

Program Extra-V75: Jägersro

Gratisprogram V75: ATG

Gratisprogram Extra-V75: ATG

Johan Sjöstrand med: V75-tips

Expressens podcast V75-spel & analys: app & mp3

Travexpressen tips till V75: Del 1 - Del 2

Travexpressen tips Extra-V75:-

Adiesson V75-I sista stund: Del 1 & Del 2

Tarzans krönika & V75-panelen: Fredag

Knoppens V75-spikar längst ner på sidan >>

V75-tips & analys av Kim Pedersen: Jägersro

"Vem spetsstider" näst längst ner på sidan >>

Dagens Spel analys & rank V75: Jägersro

Dagens Spel analys & rank Extra-V75:-

Vass eller Kass med analys V75:- Jägers lördag

Vass eller Kass med analys Extra-V75:-

Bosse Eklöfs inför V75: Travsurr

Björn Goops V75-tips: Björnkollen 

Travsnack med Örjan: Veckans analys

Ottos V75-analys:  Veckans omgång

Startlistor/streckprocent V75: Classic atg

Hans G på vinnarturné inför V75: Jägersro

Folket frågar inför V75: Jägersro

V75-Svepet från: Bergsåker

"Vem spetsstrider på V75-Jägersro 6/9"

V75-1: 1 Amiral d’Inverne och 3 Caliber T.T. är snabbast första biten där Amiral d’Inverne bör hålla spets från innerspår. Adrian Kolgjini kommer säkert ladda med 4 October Kronos och frågan är om Robert Bergh vill släppa. Man brukar dock få chansen om man släpper till en Kolgjini-häst!

V75-2: Ingen av hästarna med framspår och visat några riktigt startsnabba takter. 2 Antonio Am öppnade skapligt från innerspåret senast och kommer säkert att prova en bit från start. 4 Ockelbo Prinsen är nog den som utmanar i första hand.

V75-3: 2 Winston Sisa har visat att han kan öppna snabbt och kan nog svara ut 5 Jontte Boy om Steen Juul vill. Vi tror dock Juul är nöjd med rygg på Jontte Boy.

V75-4: 1 Teetime kan öppna bra men det är tveksamt om han kan hålla ut 2 Money Lloyd och 3 Hallas Judex. Niklas Lindblad har inte bestämt någon taktik men gasar Erik Adielsson till ordentligt bör Hallas Judex sitta i front.

V75-5: 3 Monique Bråten är mycket kvick bakom bilen och bör inte ha några större problem att ta hand om ledningen.

V75-6: 2 Trust Launcher är nog snabbast första biten men frågan är om Peter Untersteiner vill köra i ledningen över lång distans. 3 Britt Palema kan också öppna bra och Fredrik Persson kommer nog prova att få ta över kommandot.

V75-7: 4 Democrat lär knappast utmana stallkamraten 2 Standout nämnvärt och han har dessutom relativt startsnabba 3 Occhione Jet innanför sig. Standout är vår spetsfavorit och Ulf Ohlsson kör nog också i spets om inte 5 Mosaique Face kommer fram och tokpressar.

Källa: V75-Guiden -Express

Bosse Knopps spikar: V75-Jägersro 6/9

"Är vass på att ställa iordning"

Förra veckans omgång på Bergsåker glömmer vi så snabbt som möjligt och det är lätt när vi står inför en Derbyhelg i Malmö. Dubbla V75-omgångar kan ge mig dubbelt så mycket pengar som en vanlig helg och det ska skördas ordentligt på toton.

Lördagens omgång ser riktigt intressant ut och spikarna hittade jag direkt när jag slog upp listorna, det var inget snack alls.

När jag såg att Teetime (V75-4) fick innerspår drog jag mig till minnes en söndag i slutet av mars, när jag var i Halmstad och såg Uhrberg blixtra till spets just från det spåret. Då fick han ge sig mot Rosso Pomodoro som är en kommande topphäst och några sådana möter han inte här. Det känns som givet spets och slut...

Reve d'Amour (V75-5) är en häst jag haft höga förväntningar på, men som inte levt upp till dom i de senaste starterna. Mike Lenders är vass på att ställa iordning och nu när det är en "hundring" i förstapris tror jag att italienskan är på topp...

Källa: Travronden