INFÖR V75-MANTORP MED KJELL P DAHLSTRÖMS MINNE & SIKTA MOT STJÄRNORNA, FÖRSÖK 16/3

Banprogram V75 i Pdf: Mantorp

Gratisprogram V75 i Pdf: Mantorp

FEM TIPPAR V75 i Pdf: Momarken

Expressen och senaste nytt inför V75 med Jonas Noreen (fred.): Facebook

Expressen med V75 & TOP 7-tips i sista minuten (lörd):

Expressens DD/LD-tips (lörd):

V75-tips från/Sportbladet/Trav365: Mantorp

"Gratistravtips.se" tips/rank/resultat: V75

Expressen: V75-rank, analys & tips samt V75-podden: ett * två * podd

Untersteiners video inför V75: Mantorp

Expressen: V75-tips, analys & intervjuer. Krönika & kuskpanelen: del 1del 2 * del 3

Korsdragaren Lars "Erland" Erlandssons V75-tips i Pdf-fil: Mantorp

Travstugans Gratistips: V75

Gratis Analys & Podd hos Travcash: V75 

Dagens Spel rank & analys V75-banans alla lopp: Mantorp

Hultmananalysen inför V75: Atg.play

Sagan om Legolas - Arkivpärla: Atg.play

Vass eller Kass med analys V75/arkiv: Atg.play

V75-Mixen med V75-intervjuer/arkiv: Atg.play

Micke Nybrinks V75-tips & spelförslag (fred): Mantorp

Bosse Eklöf med travsurr: V75

Björn Goop med V75-analys: Björnkollen

Segerrikaste hästskötare inom V75: Toppligan 2018

V75-procent, strykningar: Atg.se

V75 & Extra-V75 Svepet: Atg.play

V75/DD-resultat: TextTvResultat

SPETSANALYS & BANKOLLEN V75-MANTORP LÖRDAG 16 MARS

V75-1: 2 Harran Boko är naturligt startsnabb och kan öppna från samtliga startspår. Spår två är helt okej för honom och med tanke på vilken startsnabbhet han visat skulle det förvåna om han inte sitter tidigt i ledningen. Hästen har tagit sju av åtta segrar från ledningen och segrat i en av två över 2640 meter, vilket gör att det mesta talar för att Conrad vill köra i spets.

V75-2: 12 Blanche är riktigt vass ut från springspåret vilket hon visat tidigare. Det blir ett offensivt upplägg och då ingen på startfållan vill köra i tät så är huvudscenariot att ekipaget sitter först efter ett halvvarv. 1 Full Throttle öppnar bra och kommer att spetsa initialt, men kommer att släppa när frågan ställs. 6 Camana är medel ut, men tar sig inte förbi av egen kraft.

V75-3: 1 Rajesh Face har haft innerspår tre gånger tidigare utan att kunna göra sig gällande i spetsstriden. 3 Handsome Brad kan öppna snabbt och tar längden på Rajesh, men får svårt att hålla ut 7 Västerboonthenews som är mycket kvick initialt. Med formfrågetecken på ett par av de invändiga hästarna samtidigt som han själv är snabb ut räknas han som spetsfavorit i loppet.

V75-4: Hästarna 1,2 och 3 är alla snabba ut och mycket avgörs på hur respektive kusk prickar starten. 3 Ridgehead Mateo är den som är kvickast första stegen och trycker Torbjörn Jansson till direkt kan det bli svårt för övriga att hinna svara. 1 Global Viscount är inte lika snabb första stegen, men desto snabbare efter några meter och mycket väl hålla upp ledningen med hjälp av 2 Delantero.

V75-5: Flera snabba startsnabb från framspår, och framförallt från de tre innersta spåren. Det blir dock väldigt svårt att ta en hel längd på 1 Knifetown Winner, så trots att 2 Mr Pellegrino och 3 Västerbo Grosbois är snabba nog för att utmana om tät så blir det ändå svårt att ta en hel längd. Tipset bygger i alla fall på att Knifetown Winner försvarar spets, och sedan körs där.

V75-6: 8 Hossiana Boko har tagit sina fyra segrar från ledningen (tolv försök). Hon är kvick ut och trots läget kan hon sitta i spets efter en bit. 6 Infinity har en vinst på tre försök i ledningen och eventuellt ska hon tävla utan skor denna gång. 3 Cheerful Rivnet kan i en andra våg köras till ledning vid ett offensivt upplägg. Båda gångerna hon kommit till spets har hon vunnit.

V75-7: 1 Leader Brodde har haft innerspår på Mantorp en gång tidigare och höll då upp med knapp marginal. Med spår tätt inpå 3 Secret Mission som snabbstartade senast är ändå huvudscenariot att Mattias Djuse och Leader Brodde håller upp spets för att sedan köra i den positionen. 5 Tobias Del Ronco har inte uppvisat några snabbare takter, men är Erik offensiv finns chansen att överta i ett andraläge.

Bankollen med Kim Eriksson:
Mantorps bana är en allroundbana och trots det lite kortare upploppet upplever jag det inte som att det är jätteviktigt att komma till ledningen. Underlaget har varit löst hela året, vilket är lite synd, men bankroppen är det inga fel på och innerspår bakom bilen är inte missgynnande på något vis. Med tanke på stallbacksutfartens placering i sista sväng kan det vara någon orutinerad häst som ibland vill springa hem i förtid, men på V75 är det nästan uteslutande rutinerade hästar och då är det inget bekymmer.

Källa: travronden.se

 

Gratis-prog-V75-190316