ebbes-travstudio.se

Länkar inför V75-Jägersro lördag

Fem Tippar V75: Expert tips

Banprogram V75: Jägersro

Gratisprogram V75: ATG

Studio Bjertorp med Johan Sjöstrand: V75-tips

Expressens V75-podcast analys & spel: mp3 & app

Expressens tips till V75: Del 1 - Del 2

Tarzans krönika & V75-panelen fredag:-

V75-tips ur Dansk synvinkel: Analys & statistik

Trav-Guro V75: Atg.se 

Tidningarnas tips: V75-ligan

"Vem spetsstider" längst ner på sidan >>

Dagens Spel analys & rank V75 (engelska): Lördag

Vass eller Kass med analys V75:-

Bosse Eklöfs inför V75: Travsurr

Björn Goops V75-tips: Björnkollen 

Travsnack med Örjan: Veckans analys

Ottos V75-analys:  Veckans omgång

Startlistor/streckprocent V75: Classic atg

Hans G på vinnarturné V75: Inför Örebro

V75-Svepet lördag: Örebro

Örebrotravets Tips till V75

V75-1: Lurigt lopp. Vi tror mest på 4 Roto som gillar distansen, har bra form och bra läge. Kan dock bli en tung resa så gardering känns lämpligt. Vi tar med 5 Klöver All Over som är en bra sprinter och kanske kan ta ledningen. 1 Diego M.Boko har bra form och tar snart en V75-seger. Vi plockar även med 9 Gigant Proud som börjat bra hos Nurmos.

V75-2: 2 Panoramic har övertygat i tre raka och från perfekt läge är det toppchans. Spik! 4 Sobel Jocke och 11 Rub it Out är de naturliga motbuden.

V75-3: 1 Standout gav sig senast men enklare nu och han leder länge igen. Vi dubblar med 10 Harry Haythrow som gick bra i comebacken och säkert är ännu bättre nu. Str. 9

V75-4: Svampen Örebro är ett topplopp! 4 Tunika är den klara favoriten och från bra läge är det bra chans. Vi vill ändå ha med 9 Facile Boko och snabbe 12 Sucre. Allt kan dock hända med så orutinerade hästar. Str. 10

V75-5: 8 Roxie Lavec var urtapper senast och har vettigt läge nu. Givet bud. 11 Rigatoni har mött stentufft motstånd och måste räknas tidigt här. 5 Felicia V.E. är formhästen och 3 Alvena Take It kan leda länge. Str. 10

V75-6: 2 Sauveur har kanonläge och härifrån ska det vara toppchans. Vi spikar! 11 Coldtown var annars strålande bra senast, sämre läge nu. Str. 4

V75-7: Kanonlopp avslutar. 2 Food Money imponerade senast och satt fast näst senast. Från bra läge ska det vara bra chans. 1 No Deal har ett lopp i kroppen och måste räknas tidigt. 8 Royal Fighter kom bort senast men är gynnad av strykningarna och räknas. 4 Underpaid Hanover, 9 A.Hannibal och 11 Västerbo Highflyer kan alla överraska med lite tur. Str. 6, 7

Systemet:
1: 1,4,5,9
2: 2 Panoramic
3: 1,10
4: 4,9,12
5: 3,5,8,11
6: 2 Sauveur
7: 1,2,4,8,9,11

576 rader/ 288 kronor.

"Vem spetsstrider på V75" Örebro 18 Oktober

V75-1: 1 Diego M.Boko har spetsat från innerspår tidigare och att det är 1609 meter är ett plus för hans del. Nu blir det dessutom helstängt huvudlag och en jänkarvagn och tolkar vi som att det är aktuellt med full laddning. 3 Pat Poker Zenz har tagit ledningen i fyra av de fem starter som han haft de innersta tre spåren bakom startbilen. Han ska utrustas med halvstängt huvudlag nu för att bli rappare och enligt tränaren så trivs han bäst i ledningen. 5 Klöver All Over är väldigt snabb bakom bilen och med en vass startkusk är han vår spetsfavorit men det är upplagt för en snabb öppning.

V75-2: 1 Bellflower är snabb men då han inte har toppform ännu är det aktuellt med ett snällt upplägg. 2 Panoramic öppnade snabbt vid första segern men då tävlade han barfota runt om och det var i låg klass och det kan ha sett bättre ut än vad det var. 3 Love Palema har öppnat bra i fyra av fem starter med framspår bakom bilen och spetsat vid tre av dessa tillfällen. 8 Felix V.M. har öppnat snabbt vid ett flertal tillfällen och satt i spets efter 400 meter i en 10-öppning från just åttondespår näst senast. Lite svårbedömt, men måste vi välja någon så tror vi att 3 Love Palema sitter i spets ut ur första sväng.

V75-3: 1 Standout har spetsat alla tre gånger som han haft innerspår bakom bilen. Han trivs allra bäst med spår långt in bakom startbilen och missar normalt inte ledningen. 3 Nothing But Class är kvick iväg men bäst med en ryggresa, speciellt över medeldistans och det är tveksamt ifall han laddas. 4 El Sueco och 5 Chapeau är väldigt rappa om de trycks av för fullt.

V75-4: Inte helt enkelt att bena ut med tvååringar som gjort få starter och några har säkert aldrig laddats för fullt. 4 Tunika öppnade bra i sina två första starter utan att pressas. Näst senast gav Erik upp direkt och backade ner i rygg på ledaren. Storfavoriten bör ha bra chans att nå ledningen och den enda som hittills visat snabbhet för att utmana är 6 Steel Muscle som tog för sig bra från start senast.

V75-5: 1 Define'em har galopperat i två av de tre senaste starterna med framspår i voltstart, en av dessa från innerspår. Senast kom hon inte väg alls från tredjespår. 3 Alvena Take It har haft spår tre i voltstart en gång och klev då iväg riktigt bra och tog ledningen. Näst senast var hon inte lika snabb från innerspår men såg ut att kunna hålla spets då det blev galopp in i första sväng. 4 Venus Bob spetsade enkelt från springspår senast men Ulf Ohlsson lär släppa till första bästa om man når täten. 5 Felicia V.E. var stabil och öppnade bra från spår två näst senast men en liknande start räcker knappast för att nå ledningen. 6 Önas Ida har bara startat med bilstart det senaste året och är svårbedömd men enligt tränaren är hon snabb och han har inget emot att se henne i ledningen. Mycket talar ändå för att Johan Untersteiner och Alvena Take It är den som är längst fram vid halvvarvspasseringen.

V75-6: 6 Dellvann är tveklöst snabbast och spetsar ifall Jörgen Westholm "trycker av". 2 Sauveur är ingen blixt de första stegen och har därför ett perfekt läge. 3 Mind Your Face kan öppna och det låter som att tränaren vill se honom i ledningen. Man ska dock tänka på att femåringen fått två riktiga "knäckarlopp" då han körts hårt för ledningen i de två senaste starterna över den aktuella distansen. Det är inte så kul att få Sauveur över sig i ett tidigt skede och vi är inne på att Erik Adielsson väljer en defensiv taktik ifall Åke Lindblom provar.

V75-7: 2 Food Money har samma spår som i senaste starten och då följde han bilen de första stegen. Öppnar han lika snabbt igen går det knappast att ta en längd på honom. 3 Vici Lane är snabb men tar sig knappast förbi favoriten då man står sida vid sida. 5 Long Night är startsnabb men inget hett spetsbud. 8 Royal Fighter öppnade väldigt kvickt under elitloppshelgen. Han har kommit ner två hack i banan efter strykningar och kan utmana om han kommer iväg lika bra den här gången.

Källa: V75-Guiden -Express