Annons:

 LÄNKAR INFÖR V75 PÅ JÄGERSRO LÖRDAG 6 FEBRUARI

Gratisprogram V75: Jägersro

Banprogram V75 i Pdf-fil: Jägersro

FEM TIPPAR V75: Lördag

V75, Allsvenska & Lärlings: Kuskligor

Expressens V75-tips, rank & analys: Del 1* Del 2

Expressens V75-Podcast med tips & analysmp3app

Bengt Adielssons krönika/V75-nytt & Sörens Tusenlapp: Del 1 * Del 2

Stig H Johanssons krönika & spelförslag: V75

Anders Nilssons analys & spelförslag V75: Jägersro

Robert Bergh's krönika/V75-tankar & V75-Panelen: Jägersro

Kim med analys & statistiktips V75: Jägersro

Tidningarnas tips: V75-ligan 

Dagens Spel rank & analys V75-banans alla lopp: Jägersro

Trav Guro V75: Jägersro

Vass eller Kass med analys V75: Jägersro

Införsnack/Intervjuer V75-Mixen: Jägersro

Bosse Eklöfs inför V75: Travsurr

Björn Goops analys V75: Björnkollen

V75-procent - Strykningar: svt.text

V75-Svepet: Bergsåker

VEM SPETSSTRIDER PÅ V75-JÄGERSRO 6 FEBRUARI 

V75-1: Efter strykningen av 7 Eagle Shot ska det vara hygglig chans för 1 Panoramic att hålla ledningen från innerspår även om han inte är någon riktig raket från start. 2 Abaz America kan öppna bra men frågan är om Adrian Kolgjini vågar ladda allt från ett snävt andraspår.

V75-2: 2 Digital Control kan öppna bra men är kanske inte jättesnabb de första stegen. 4 Bobbery spetsade senast och han kommer nog att prova rejält för att hitta ner på innerspår. 5 Neptunus Face kommer att utrustas med ett helstängt huvudlag och det känns som att det blir full laddning från Adrian Kolgjinis sida.

V75-3: 1 Allaballakaitoz är mycket snabb bakom bilen och det låter på tränaren Peter Untersteiner som att han vill att Allaballakaitoz körs i ledningen. 6 Edward Ale lär också prova rejält för ledningen men det kan bli tufft för honom att komma till spets då det finns några snabba precis innanför honom.

V75-4: 1 Raingirl har spetsat från innerspår flera gånger tidigare men det är tveksamt om hon körs i ledningen. 2 Ellix Rhyme har spetsat från spår två tidigare men det är ändå tveksamt om hon kan svara ut 6 Miss Prelong om Marc Elias prickar starten från springspår.

V75-5: 1 Diotima F. kan öppna snabbt men kan ändå få svårt att ta emot 3 Rico Leejs in i första sväng. Rico Leejs har spetsat i fyra av fem starter med framspår bakom bilen.

V75-6: 1 Countrygirl Ås kunde inte hålla ledningen enda gången hon haft innerspår bakom bilen men från spår fyra och fem har hon tagit ledningen. Claes Svensson kommer ladda från start och vi tror han ska ha bra chans att hålla ledningen då det inte finns några riktiga startraketer utanför.

V75-7: Nummer 1,2,3,4,5 kan alla öppna riktigt snabbt och det känns som det kan bli rejäl körning första biten. 1 Mr Pellegrino har aldrig bommat ledningen då han haft innerspår och han trivs också bra i ledningen. Med offensive Kim Eriksson i sulkyn tror vi inte det är aktuellt att släppa ledningen.

Källa: Guiden - Express

Kolla in de senaste vinerna hos: Vingrossen.com