LÄNKAR & SPETSSTRIDEN INFÖR V75 PÅ FÄRJESTAD LÖRDAG 1 OKTOBER

Gratisprogram V75: Färjestad

Banprogram i Pdf: Färjestad

FEM TIPPAR V75: Lördag

Jonas Noreens-video med senaste nytt inför V75 (fred. em.): V75-tips

"V75 i sista minuten" med Jonas Noreen/Expressen:

Intervjuer/kommentarer (fredag): V75 

V75-ligan, Allsvenska & Lärlings: Kuskligor

Expressens V75-tips, rank & analysDel 1 * Del 2

Expressens V75-Podcast med tips & analysmp3app

Uppsnack V75 med Eskil Hellberg & Untersteiners: Färjestad

Robert Bergh's krönika med V75-chanser & V75-Panelen: Färjestad

Tarzan Melanders krönika med V75-kommentarer: Färjestad

Expressens tips fredag med Sören Englunds vinnare: Del 1 & Del 2

"Vem spetsstrider på V75" längre nere på sidan fredag: >>>

"Gratistravtips.se" tips/rank/resultat: V75

Kim Pedersens statistik/tips V75: Färjestad

Korsdragarens V75-tips i Pdf: Färjestad

Stig H's krönika med spelförslag till: V75 

Tidningarnas tips: V75-ligan

Dagens Spel rank & analys V75-banans alla lopp: Färjestad

Vass eller Kass med analys V75: Färjestad

V75-Mixen video med intervjuer: Färjestad

Norges V75-program Vinn eller Försvinn: Färjestad

Bosse Eklöfs V75-analys & system: Travsurr

Björn Goops analys V75: Björnkollen

V75-procent & Strykningar: svt.text

V75-Svepet lördag: Solvalla

VEM SPETSSTRIDER PÅ V75-FÄRJESTAD LÖRDAG 1 OKTOBER

V75-1
2 Sundsvik Mayday kunde inte svara Secret Lane på Jägersro för tre starter sedan men kunde sedan köra sig till ledningen. Senast var hon bra med från start utan att riktigt kunna utmana Dens Bea första biten, men kunde återigen köra sig till ledningen efter en bit. Hon öppnar bra men hästar som är explosiva första 100 kan ta sig förbi. 4 Nobel Amok och 5 Count Response är lite av samma skrot och korn. Snabba utan att vara riktigt explosiva första biten. Med hjälp av spår mitt i banan lär de öppna snabbt men Count Response tar knappast en längd på Nobel Amok. 6 Alan Wadd var mycket snabb från spår fem för tre starter sedan. Nu sitter Björn Goop upp vilket även kan innebära ny vagn och det pratas om stängt huvudlag. Sammanfattat en lurig spetsstrid som står mellan Sundsvik Mayday, Nobel Amok och Alan Wadd.

V75-2
1 A Perfect Torkdahl har öppnat bra i de senaste starterna men innerspår på Färjestad är som sagt knepigt och vår känsla är att han blir över. 2 Thunder Lins har öppnat bra i de två senaste men är ingen explosiv sort och vi tror inte att han når till tät. 4 Mood Indigo saknade rätta spänsten senast och var inte heller lika snabb som vanligt. Han kan öppna snabbare än så och från ett bra spår är han vår favorit att vara först fram och överta från 6 National Thunder som vi tror är snabbast. 5 Millmasai är också snabb och har vissa möjligheter.

V75-3
Quick Fix tog enkelt en längd på 1 Västerbo HighFlyer på Jägersro och Je't aime Express var ganska nära att komma förbi även han. 6 Knows Nothing är minst lika snabb som Je't aime Express och kommer med fart mitt i banan. Väljer Ulf Ohlsson att trycka av för fullt bör Knows Nothing spetsa. 2 Thai Broadway höll ut Allaballakaitoz på Örebro i fjol och är snabb när han är i form.

V75-4
1 Aalto kunde inte svara ut Matchmaker Ås från innerspår på Romme i fjol men öppnar okej. 2 Venividivici Karsk är snabbast men släpper över lång distans. 3 Twigs Briard är troligen först fram och övertar men 4 Mighty Hanover är ett oskrivet kort, han känns dock inte så rapp i benen men då han inte startat i voltstart går det inte att veta. 6 Heartbreaker V.S. har inte startat i voltstart i Sverige och inte särskilt mycket i Norge heller. Han galopperade efter 100 meter från innerspår 29/10-2014 men det var länge sedan och säger inte mycket inför den här starten. Hästen är dock lite hetstig och vi tror att Björn Goop främst fokuserar på felfri avgång. 9 Västerbo Arthur öppnar bra även från snäva spår och kommer troligen före favoriten, vilket ger honom chansen att köra offensivt för att överta ledningen. Vi tror på Västerbo Arthur i spets till slut även om det kan dröja en bit. Andrahandsscenariot är Twigs Briard i tät.

V75-5
5 Solör Stegg kan öppna bra men svarar knappast 6 Tekno Odin som tidigt sitter i tät.

V75-6
2 Fossens Bonus har mycket bra spetschans. 3 Mellby Apollo och 4 Pepe di Jesolo är ganska snabba men inga raketer och det är klar fördel Fossens Bonus.

V75-7
1 Zigge Silvio är lite bättre än medium från start men kan knappast svara någon ledning. 2 Chosen One är ganska snabb men var chanslös att svara Dragster näst senast och kan inte svara 4 Global Republic som lär flyga till spets och som favorit tror vi inte att man släpper. 5 Eder Bob öppnar också bra och är aktuell om favoriten kommer bort. 8 Stan Libuda är väldigt startsnabb men kommer knappast förbi favoriten från sämsta läget.

Obs! Man ska tänka på att det är en klar fördel att ha spår mitt i banan (4-6) på Färjestad och det krävs oftast explosiva hästar för att fronta från de innersta spåren..

Källa:  Guiden- Express