LÄNKAR INFÖR V75-JÄGERSRO LÖRDAG 28 NOVEMBER

Gratisprogram V75: ATG

Banprogram V75: Jägersro

FEM TIPPAR V75: Lördag

V75, Allsvenska & Lärlings: Kuskligor

Jonas Noreen med V75 i sista stund (lördag): Jägersro

Expressens V75-tips, rank & analysDel 1 * Del 2

Expressens V75-Podcast med tips & analysmp3 * app

Bengt Adielssons krönika/V75-nytt & Sörens Tusenlapp: Del 1 * Del 2

Robert Bergh's krönika med V75-chanser & V75-Panelens tips: Jägersro

Kim med analys & statistiktips V75: Jägersro

V75-tips & rank av Team Trav & Tips: Jägersro

Tidningarnas tips: V75-ligan 

Dagens Spel rank & analys V75-banans alla lopp: Jägersro

Trav Guro V75: Atg

Vass eller Kass med analys inför V75: Jägersro

Införsnack/Intervjuer V75-Mixen: Jägersro

Bosse Eklöfs inför V75: Travsurr

Björn Goops analys V75: Björnkollen

V75-procent - Strykningar: svt.text

V75-Svepet: Bjerke

VEM SPETSAR PÅ V75-JÄGERSRO 28 NOVEMBER

V75-1: Conrad Lugauer kommer att göra ett allvarligt försök att hålla ledningen från innerspår med 1 Breidabliks Nubbe och chanserna har också ökat sedan 6 Token Bi har blivit struken. 5 Target Kronos är nog den som kan utmana i första hand.

V75-2: Flera som kan öppna bra men vi tror det i första hand står mellan 3 Usain Colt och 4 Caddie Ivory. Usain Colt kan säkert svara ut Caddie Ivory sida vid sida men frågan är vad Johnny Takter gör om Ulf Ohlsson ställer en allvarlig fråga.

V75-3: Vi tror inte 1 Harry Haythrow svarar ut 3 Arazi Boko som också ska köras i ledningen om han kommer dit. 4 O’Grady kan också öppna bra men det kan bli tufft att ta en hel längd på Arazi Boko.

V75-4: Lite svårbedömt men 3 X.Factor kan öppna bra och det låter på Stefan Persson som att han också är intresserad av att köra i spets. 4 Sevilla och 7 Pajas Face kommer säkert också prova från början.

V75-5: 3 Racing Mange är allra snabbast om Joakim Lövgren väljer att ladda. 4 Chocolate Gold har också visat startnabba takter och provar nog en bit från start. 6 Robinia Face kördes offensivt senast och Lutfi Kolgjini sänder nog framåt igen.

V75-6: Voltstart och det känns som det inte är några riktiga startraketer med framspår. 1 Paparazzi M. har visat att han kan öppna rätt bra och är spetsfavorit. Frågan är vad Johan Untersteiner gör om Adrian Kolgjini kommer tidigt med 7 Orakel Face.

V75-7: Flera som kan öppna snabbt men allra snabbast är nog 4 Georgie Mae. Hon lär knappast köras i ledningen över full distans och det ska vara bra chans att 5 Bar Plombier kan överta i ett tidigt skede.

Källa: V75-Express

Kolla in de senaste vinerna hos: Vingrossen.com