LÄNKAR INFÖR V75-AXEVALLA LÖRDAG 23 JULI

Gratisprogram V75: Axevalla

Banprogram: Axevalla

FEM TIPPAR V75: Lördag

Jonas Noreens-video med senaste nytt inför V75 (kl. 17.00): Axevalla 

Intervjuer/kommentarer (fredag): V75 

V75-ligan, Allsvenska & Lärlings: Kuskligor

Expressens V75-tips, rank & analysDel 1 * Del 2

Expressens V75-Podcast med tips & analysmp3 app

V75-nytt med Bengt Adielssons krönika & Sören med Veckans Spel: Del 1 * Del 2

Robert Bergh's krönika med V75-chanser & V75-Panelen: Axevalla

"Vem spetsstrider på V75" längre nere på sidan fredag: >>>

"Gratistravtips.se" tips/rank/resultat: V75

Kim Pedersens V75-statistik/tips: Axevalla

Korsdragarens V75-tips i Pdf: Axevalla

Tidningarnas tips: V75-ligan

Dagens Spel rank & analys V75-banans alla lopp: Axevalla

Trav Loppkommentarer/Guro V75: Axevalla

Vass eller Kass med analys V75: Axevalla

V75-Mixen video med intervjuer: Axevalla

Bosse Eklöfs V75-analys & system: Travsurr

Björn Goops analys V75: Björnkollen

V75-procent & Strykningar: svt.text

V75-Svepet: Årjäng

VEM SPETSSTRIDER PÅ V75-AXEVALLA 23 JULI

V75-1: 1 Helga Palema får gälla som spetsfavorit här då startspecialisten Erik Adielsson leder volten. Hästen har öppnat klart bra vid flera tillfällen tidigare och här gäller det att hålla ut springspåren i första hand, vilket ekipaget bör ha goda möjligheter att göra. 6 Above All har haft springspår på startfållan en gång tidigare (15 maj 2014) och spetsade då utan större problem. Söker ryggen på Helga? 7 Olivia Trot har också visat goda startresurser tidigare men bör ändå få svårt att hitta till tät här. 3 Evening Prayer kan öppna bra men är ej jättevan vid voltstart.

V75-2: Väldigt öppen spetsstrid. Känslan är dock att 5 Minnestads Dubai körs till tät när den värsta krutröken har lagt sig. Vi baserar detta på att de andra har respekt för hästen och välvilligt släpper ifrån sig ledningen. Det finns flera som kan öppna bra men 1 Hush Teemer kan nog hålla ut övriga om han vill för att få ryggen på Minnestads Dubai. Utifrån så försöker 3 Mellby Drake, 4 Mouron Rouge, 6 Island Life samt 7 Oscar Rhode.

V75-3: Här så talar det mesta för att 3 Quick Fix tar ledningen då han är mycket rask ut. Sen om Adrian väljer att köra där är en annan femma. 6 Tumble Dust är också snabb ut men tar inte en längd på Quick Fix av egen kraft. 8 Spring Erom kan öppna bra men läget är iskallt. Kan kanske få överta även om det inte finns några garantier. 2 Solvato är bara medium från start men man laddade lite från ett identiskt läge i fjol och var då ganska bra med. Ska man besegra Call Me Keeper bör man vara angelägna från start även den här gången och tillsammans med Spring Erom är han hetast i en andravåg.

V75-4: 1 Pampalo är på intet sätt någon startraket men har lyckats hålla upp innerspåret vid ett par tillfällen tidigare. 2 Wirano Chip är startsnabb i voltstart och kan mycket väl ta sig förbi. 3 Flo Rida Sea är inte så pjåkig ut han heller och gör nog ett försök. 6 Snow Angel är väldigt ovan vid voltstart men kan kanske hitta till tät med hjälp av springspåret. 7 Digger Lord har spetsat från springspår tidigare och med Erik Adielsson i vagnen så ökar chanserna. Öppen spetsstrid men knapp fördel Pampalo om han travar.

V75-5: 5 Hope Bo är lite utav en bilföljare så han är klar spetsfavorit. 1 Buick Brodde kan öppna bra men kan inte svara Hope Bo normalt. 3 Salsomaggiore kan också öppna bra men hoppade från start näst senast och lär också få problem att hålla ut Hope Bo. 6 Legoholm Zon är hygglig ut men tar inte en längd. Hope Bo till spets!

V75-6: 2 Trust Launcher höll ut startraketen Hamras One More senast, dock med länge anlopp till bilen då det var 1609 meter. Vi håller ändå honom som knapp spetsfavorit i första skedet här. Untersteiner utesluter inte att testa i ledningen igen men flera laddas nog utifrån. Speciellt 6 Star Advisor Joli och 7 Only One Winner som är raska ut. Känslan säger att Goop lyckas hålla ut Takter här sida vid och sida och sedan forcerar sig till täten. Untersteiner bakom Trust Launcher borde släppa över medeldistans fast man vet ju aldrig.

V75-7: 3 Othello Face var på väg mot ledningen senast när galoppen kom. Har hittat till ledningen i tre raka starter före dess och är bevisligen snabb ut. 4 Furious Francis är vettig ut men har galopperat mycket på sistone och tar nog inte en längd sida vid sida här. 5 Wollafur är hygglig ut men med spår utvändigt om både Othello Face och Furious Francis så blir det väldigt svårt att hitta till ledningen av egen kraft. En felfri Othello Face bör gälla som spetsfavorit.

Källa: Guiden - Express

V75-Axevalla-20160723

V75-Anays Kim