OTTOS ANALYS TILL V75-GÄVLE 18 AUGUSTI

Det är en härlig Jackpot att förhoppningsvis ta del av på lördag då V75 avgörs på Gävle. Givetvis hoppas man att idéerna ska stämma. Jag hoppas verkligen att det är dags för att vara med och dela på en riktigt Jackpot! Hoppas du också blir en vinnare. Häng med!

V75-1
Klar favorit blir 1 Mr Golden Quick (31%) som har gått bra en längre tid. Han har också blivit kuskförstärkt en av världens bästa kuskar Mika Forss. Innerspåret känns ändå tveksamt att han kan hålla upp ledningen och då är han ändå i fara. Svårt att spika trots att det är ett bra ekipage. Andrahandsfavoriten 7 Sign Me Up Too (22%) har radat upp kanonlopp på V75 men också fått snabba pengar på sig. Utgångsläget är också tufft och han blir bara ett garderingsstreck. 5 Linda´s Girl (14%) är en TUFF MÄRR som tål att göra en del själv i loppen. Tuffare motstånd nu? Men ändå värd ett streck. Jag låser på fyra hästar och sista strecket på 6 Sugar Daddy (11%) som gjorde ett bra lopp senast och som verkar på gång igen.

V75-2
3 Betting Gangster (45%) är en topptalang med grym stam. Jag tror helt enkelt att det är bästa hästen och att han krossar det här gänget. Han känns som en tänkarbar jackpotspik.

V75-3
Klar förstahäst är 1 Monark Newmen (22%). Han visade redan i fjol som fyraåring att han var något alldeles extra. Som femåring har han nu tagit klivet in i Sverigeeliten och han känns under stadig utveckling gentemot sina äldre motståndare. Kan vara en tänkarbar spik. Bakom är det flera som räknas och då går det åt fem-sex hästar för att vara säker.

V75-4
1 Hugo Gustivar Boko (57%) tycker jag är överstreckad med tanke på sin orutin och han måste bort för att jag ska få rejäl utdelning på V75. Jag tror att det blir helgardering på mitt system men för er som bara har ett mindre antal hästar så ska ni strecka 7 M.T.Machiavelli (10%) som är fartfylld och har ett spännande springspår. 6 Kapish G.L. (2%) är en spännande enprocentare som har fart och perfekt läge. MEN bakom favoriten kan det hända vad som helst här och jag rekommenderar riklig gardering.

V75-5
Favorit är 5 Exclamation Mark (35%). Han har imponerat vid två raka segrar för Ulf Ohlsson. Senast var det ett rätt tufft sällskap men han tog ledningen och vann enkelt. Han står bra inne i det här loppet och han är absolut en tänkbar vinnare. Han har dock sina största motståndare innanför bakom bilen och kanske kan någon svara upp favoriten. 1 Ural (22%) imponerade stort förra året vid fyra segrar och provade sedan i vintras i Paris utan några större framgångar. Kom tillbaka senast på ett fint sätt och det verkar som Susanne Richter har fått igång sin lovande hingst igen. Han har öppnat bra tidigare från start och kanske kan han fånga upp favoriten. SPÄNNANDE HÄST! 4 Mister Niky (24%) har radat upp fina insatser i lite enklare gäng. Han är gynnad av dagens distans (2640 m) och givetvis kommer Björn att göra allt för att ge favoriten en match. Jag vill varna för skrällen 2 Farmer Jack (6%) som jag tror kommer att få ett fint invändigt lopp då de betrodda kommer att köra mot varandra. Med torrt spurtkrut till slut kan han bli en otrevlig överraskning för favoriterna. Bakom dessa fyra är steget ganska långt ner till femte hästen även om jag gillar 12 Minnestads Ecuador (3%).

V75-6
E3 final för 3-årig ston över kort distans. Här KÄNNS DET som det kan bli en skräll. Unga ston och lite längre fram på säsongen kan göra att formen ändrar sig ganska mycket och min erfarenhet är att det kan hända saker i den här typen av lopp. Det är GANSKA SVÅRT att analysera vilken som vaknat till rejält inför loppet på lördag. Var vakna för UTRUSTNINGSÄNDRINGAR som kan göra underverk på ett treårigt sto. Favoriten 1 Zara Kronos (34%) har ju tagit steget fram som kulletta och lyckas Jocke Lövgren att hålla upp ledningen så kan hon givetvis vinna. 2 Aleppo Pine (18%) har ju varit en snackhäst i Roger Walmanns stall och hon har gjort det toppenfint. Jag kommer dock att chansa på att det händer något här och garderar ordentligt.

V75-7
5 Urban Kronos (28%) blir ganska stor favorit. Han har tagit ett stort kliv framåt under sommaren och vunnit nästan hela tiden. Nu är det många snabba konkurrenter innanför och han är I FARA. Inget för mig. 1 Angle Of Attack (19%) har fått drömläget med innerspår bakom bilen och Björn Goop i sulkyn. Han kan leda det här loppet från start till mål. 2 Erik Sting (17%) ÄR BÄST PÅ SPRINTERDISTANS!? Han har varit en liten besvikelse i de två senaste loppen men det ska bli kul att se honom från det här läget och kort distans. 4 Ajlexes Cubano (4%) är OCKSÅ bäst över kort distans och förutsättningarna är perfekta. VI TAR EN SUPERSKRÄLL SOM OCKSÅ ÄR OERHÖRT GYNNAD AV KORT DISTANS. 6 Västerbo Grosbois (2%) tycker jag absolut att ni ska ta med till endast 2%. Varför inte ta 10 Test Drive (1%) och 12 Disco Volante (4%) när vi ändå är igång.

Lycka till med spelet!

Vill ni göra det bekvämt för er så gå in och köp andelar på Axevalla Travbana (V75 Tillsammans). Här

Källa: Per "Otto" Ottosson Axevallatravet